EURITMIE IS
Harmonische beweging.
Een mooie kunst om jezelf te ontwikkelen op al je verschillende lagen in samenhang met een groep. Beleef plezier aan beweging!
Iedereen kan op haar/zijn eigen niveau instappen.                                                      

Odin 2 juni 2018

Lente-euritmie:

Dans de lente met euritmie. Met live piano van Brian Lamb brengt deze zachte beweging vitaliteit, harmonie en verbinding. Op woensdagochtend van 10:30-11:30 in de zaal van de Rafaelkerk van Tetslaan 4 in Zeist. Beginners en gevorderden.
Gratis proefles.
7 lessen voor: €125.
14 lessen met voor: €240.
Niet tijdens schoolvakanties.
Start: woensdag 10 januari 2024

Zomerweek 2024 12 t/m 16 augustus buiten bij het prachtige en vitale Landgoed Kraaybeek in Driebergen.
€325 incl.. koffie/thee en materialen
€300 vroegboekkorting bij aanmelden en betalen vóór 10 juni 2024
Info en aanmelden: info@juliettevanlelieveld.com

TRAIN DE TRAINER: Ben je trainer of coach en wil je zelf graag de tools ontwikkelen om je klanten in beweging te brengen. informatie: info@juliettevanlieveld@live.com

VITAAL HET JAAR ROND: Waarnemen van levenskrachten in jezelf en de omgeving door alle seizoenen heen.
Info: kraaybeekerhof.nl

PERSONAL COACHING: In gesprek en in beweging jezelf en je persoonlijke vitaliteit ontdekken en leren leven. Balans werk en privé en studie. Voor particulieren, studenten en professionals.

TRAINING IN BEDRIJVEN: Persoonlijk Leiderschap, Zelfsturende teams, Teambuilding, Theorie U.

OPDRACHTGEVERS: Odin, Triodosbank, SSR, Rechtspraak, Ludens, Vrije School, Goetheanum Sektion für Landwirtschaft, Demeter, Scillz, Plegan Opleidingen, Instituut voor Biografiek en de Academie Antroposofische Gezondheidszorg.

DOCENT: Hoge School Leiden Docent Dans/Euritmie

MASTERCLASS: Studenten en professionals Euritmie.

REGIE en Presentatie Techniek: Juliette regisseert op geheel eigen wijze en brengt de essentie van jullie stuk/of presentatie met sterke beelden tot uitdrukking.

WATER-LOOS: Cross-over performance over uitdrogen en hydrateren. 
Concept en performance: Juliette van Lelieveld. Doelgroep is (jong) volwassenen en de bovenbouw van de middelbare school. Wat is eigenlijk uitdrogen en hydrateren? Is droogte een gebrek aan liefde? Hydrateren is per persoon heel verschillend: waar voel jij je beter door, waar kun jij je aan laven? Deze performance zet je aan het denken over water. Het komt veel meer binnen dan alleen een boodschap op het nieuws. De muziek, de kunstwerken, het licht en de dans brengen pakkende beelden, soms rauw, soms zacht. Live piano: Christel Somers. Muziek van Frederique Spigt en Nick Cave. Kunstwerken geprojecteerd van Christa van Kan en licht door Marc Brussee. Regie is in handen van  Els Sorber. Wij spelen op locatie. Voor meer informatie: info@juliettevanlelieveld.com.

Heeft u een andere vraag, ik denk graag met u mee voor het juiste maatwerk.
Ik werk op locatie en in mijn studio in Driebergen/Zeist.