WATER-LOOS: Cross-over performance over uitdrogen en hydrateren. 
Concept en performance: Juliette van Lelieveld. Doelgroep is (jong) volwassenen en de bovenbouw van de middelbare school. Wat is eigenlijk uitdrogen en hydrateren? Is droogte een gebrek aan liefde? Hydrateren is per persoon heel verschillend: waar voel jij je beter door, waar kun jij je aan laven? Deze performance zet je aan het denken over water. Het komt veel meer binnen dan alleen een boodschap op het nieuws. De muziek, de kunstwerken, het licht en de dans brengen pakkende beelden, soms rauw, soms zacht. Live piano: Christel Somers. Muziek van Frederique Spigt en Nick Cave. Kunstwerken geprojecteerd van Christa van Kan en licht door Marc Brussee. Regie is in handen van  Els Sorber. Wij spelen op locatie. Voor meer informatie: info@juliettevanlelieveld.com.

CURSUS: Dans de lente met euritmie. Met live piano brengt deze zachte beweging vitaliteit, harmonie en verbinding. Op woensdagochtend van 10:30-11:30 in de zaal van de Rafaelkerk van Tetslaan 4 in Zeist. Beginners en gevorderden. Gratis proefles. 7 lessen voor €118,75. 14 lessen met voor: €235. Niet tijdens schoolvakanties. Start 11 januari t/m 26 april 2023.

Zomer euritmie proeven?
5 lessen 10 mei t/m 7 juni binnen met piano begeleiding €85
4 buitenlessen in de Dieptetuin Zeist 14 juni t/m 5 juli €65

Zomerweek 7 t/m 11 augustus buiten bij het prachtige en vitale Landgoed Kraaybeek in Driebergen.
€325 incl.. koffie/thee en materialen
€300 vroekboekkorting bij aanmelden en betalen vóór 10 juni.

Herfst-Winter euritmie:
Op 4 september start de cursus Dans de herfst richting winter, 14 lessen €235.

 Info en aanmelden: info@juliettevanlelieveld.com

TRAIN DE TRAINER: Ben je trainer of coach en wil je zelf graag de tools ontwikkelen om je klanten in beweging te brengen. 6 weken, 3 maanden of een jaar training in Driebergen of op locatie. Oriëntatie Dag vanaf januari 2023: 13.30-17.30 in Driebergen. Data op aanvraag. Prijs: €75. Aanmelden en informatie: info@juliettevanlieveld@live.com

VITAAL HET JAAR ROND: Waarnemen van levenskrachten in jezelf en de omgeving met alle door alle seizoenen heen.
Start op zaterdag 23 september 2023
Proefdag van deze cursus is op 10 juni 2023

 Info: kraaybeekerhof.nl

PERSONAL COACHING: In gesprek en in beweging jezelf en je persoonlijke vitaliteit ontdekken en leren leven. Balans werk en privé en studie. Voor particulieren, studenten en professionals.

TRAINING IN BEDRIJVEN: Persoonlijk Leiderschap, Zelfsturende teams, Teambuilding, Theorie U. 

OPDRACHTGEVERS: Odin, Triodosbank, SSR, Rechtspraak, Ludens, Vrije School, Goetheanum Sektion für Landwirtschaft, Demeter, Scillz, Plegan Opleidingen, Instituut voor Biografiek en de Academie Antroposofische Gezondheidszorg.

DOCENT: Hoge School Leiden Docent Dans/Euritmie

MASTERCLASS: Studenten en professionals Euritmie.    

REGIE en Presentatie Techniek: Juliette regisseert op geheel eigen wijze en brengt de essentie van jullie stuk/of presentatie met sterke beelden tot uitdrukking.

EURITMIE FESTIVAL: Ook in 2023. Meer informatie: www.euritmie.nl. TRY OUT: WATER-LOOS over uitdrogen en hydrateren. Concept en performance Juliette van Lelieveld. November 2023 Riouwstraat 1 Den Haag.

ZOMERWEEK 2023: Kraaybeekerhof Driebergen 7 t/m 11 augustus.
€325 incl. koffie/thee en materialen
€300 vroegboekkorting bij aanmelden en betalen vóór 10 juni.

Voor aanmelden en informatie: info@juliettevanlelieveld.com

Heeft u een andere vraag, ik denk graag met u mee voor het juiste maatwerk.

Ik werk op locatie en in mijn studio in Driebergen/Zeist.