NIEUW: Cure een Cross-over euritmie voorstelling waarbij het genezen van de aarde centraal staat. Première bij het Euritmie Festival in Den Haag 23 april 2021. Ook bij het festival: Veldwerk: een dialoog/live improvisatie tussen euritmiste Juliette en danseres Susi Rosenfeld. Tickets voor live stream: 

www euritmie.nl

Mijn cross-over performance Climate Change was in oktober 2020 zichtbaar in het Karel de Grote college van Nijmegen. Deze keer met een bijzondere gast: Jan Terlouw.

AANBOD:

CURSUS: De Woensdagochtendcursus van 10:30-11:30 in Zeist is nu een buiten euritmie cursus bij de Dieptetuin in Zeist. Zodra het kan starten de lessen in het Kunstenhuis aan de Egelinglaan 2b in Zeist. Gratis proefles. 14 lessen met piano voor: €225. Woensdag 12 mei start er een nieuwe cursus.

PERSONAL COACHING: In gesprek en beweging jezelf ontdekken en leren neerzetten. Balans werk en privé. OOK ON LINE. Voor studenten en professionals.

TRAINING IN BEDRIJVEN: Persoonlijk Leiderschap, Zelfsturende teams, Teambuilding, Theorie U. OOK ON LINE.

Opdrachtgevers: Odin, Triodosbank, SSR, Rechtspraak, Ludens, Vrije School, Goetheanum Sektion für Landwirtschaft, Demeter, Scillz en Opleiding voor Biografie Coach. 

MASTERCLASS: Uit de verf komen, je eigenheid zichtbaar maken, je talent en kwetsbaarheid ontdekken?    

ZOMERWEEK BUITEN EURITMIE KUNST 16 t/m 20 Aug. 2021:

Maandag t/m donderdag 10:00 tot 15:00 alleen op vrijdag tot 12:00. Kraaybeekerhof Diederichslaan 25 Driebergen. We zijn buiten en overdekt buiten in beweging. Dagelijks euritmie met poëzie en muziek. Kunstzinnige opmaat met diverse kunsten.€285 incl. koffie/thee en materialen. €265 vroegboekkorting, opgeven en betalen vóór 20 juli 2021. info@juliettevanlelieveld.com.

PERFORMANCE: CLIMATE CHANGE een Cross-over voorstelling met film, muziek en euritmie over het veranderende klimaat. Euritmie: Juliette van Lelieveld, Licht: Marc Brussee, Regie: Els Sorber. Offerte op aanvraag.

REGIE en Presentatie Techniek: Juliette regisseert op geheel eigen wijze en brengt de essentie van jullie stuk/ of presentatie met sterke beelden tot uitdrukking.

GASTDOCENT: Hoge School Leiden en Vrije Hoge School Zeist    

EURITMIE FESTIVAL: Ook in 2021! Meer informatie: www.euritmie.nl

Heeft u een andere vraag, ik denk graag met u mee voor het juiste maatwerk.

Ik werk op locatie en in mijn studio in Driebergen/Zeist.